Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu udruge Korijen

Ako koristite ovu stranicu, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate stranici i ne koristite njezine sadržaje. Izgled i sadržaj stranice te uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje stranice predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Web stranica udruge Korijen

Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Udruga Korijen posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja stranice.

Web stranica udruge Korijen sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja navedenih autora, mogućih sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Stranica može sadržavati linkove na web stranice trećih osoba. Udruga Korijen linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan vlastite web stranice.

Udruga Korijen sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje web stranice udruge Korijen koristite na vlastitu odgovornost i udruga Korijen ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

 Autorska prava

Udruga Korijen polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici udruge Korijen mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava udruge Korijen.

Udruga Korijen odriče se svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje web stranice udruge Korijen za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na stranici, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja stranice.

Prenošenje bilo kojeg djela web stranice udruge Korijen, što uključuje tekstove, video i ostale materijale, bez suglasnosti i dopuštenja autora, može se smatrati kršenjem autorskog prava. Ako želite materijale sa stranice koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite.

Sadržaj

Stavovi objavljeni u tekstovima i videima su isključivo stavovi autora. Svi članci i video materijali su isključivo informativnog karaktera, preporuke kreirane s najboljom namjerom, stoga vas molimo da se pri čitanju i gledanju istih vodite vlastitim nahođenjem. Sav materijal objavljen na ovim stranicama nije zamjena za psihološke, medicinske, pravne savjete ili savjete bilo koje druge domene za koje je potrebno obratiti se nadležnim institucijama. Udruga Korijen ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise navedene u tekstovima i videima. Svi objavljeni članci i videi su informativnog karaktera i primjena preporuka objavljenih u člancima i videima je na vlastitu odgovornost. Udruga Korijen ne može se smatrati odgovornim za eventualne neželjene efekte nastale pri korištenju preporuka opisanih u tekstovima i videima. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora ili imaju “free” licencu.

Prenošenje sadržaja

Materijali s web stranice udruge Korijen također ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ako se ne navodi izvor (uključujući poveznicu prema izvornom članku ili naslovnoj stranici udruge Korijen), no prije toga je potrebno kontaktirati autora kako bi se tražilo dopuštenje.