Uranjanje :: grupne Skype seanse

Uranjanje je prebivanje, provođenje vremena u unutarnjem prostoru čistog bivanja. Iz svijeta forme, priča koje kreira naš um i u koje se uživljavamo, vraćamo fokus pažnje na bezoblični Izvor, ono mjesto u kojem se već nalazi sve ono što tražimo – unutarnji mir, snaga, jasnoća, ispunjenje, sigurnost, povezanost… Upravo provođenje vremena u tom mjestu jača naš unutarnji korijen i omogućava nam da sve više u svojoj svakodnevici živimo iz tog mjesta. 

Kroz cijeli proces vas vodim ja, tu se ništa ne radi, upravo suprotno, ovo je odustajanje od svakog djelovanja, svake manipulacije vlastitim mislima i vlastitim stanjem. Upravo tako uobičajeni svakodnevni programi koji stvaraju slojeve sadržaja i osobnih priča koji nas dijele od toga da stalno osjećamo ispunjenost i radost bivanja, usporavaju i staju. Iz tog stanja prepoznajemo ono što je uvijek u nama – vječno i nepromjenjivo, našu jedinstvenu duhovnu prirodu.

Kroz uranjanja, sam od sebe, tj. kroz vodstvo naše dublje inteligencije, a ne osobnog uma, dešava se proces “unutarnjeg rasta, unutarnje evolucije”, tj. kroz otpadanje ograničavajućih vjerovanja, obrazaca, programa sve dublje otkrivamo svoj puni potencijal što se manifestira tako da naš doživljaj života postaje sve dublji, širi, veličanstveniji, ljepši i stvari za koje se nismo ni nadali da su za nas moguće postaju moguće.

Također, uranjanja su mogućnost za iscjeljenje na najdubljoj razini svega što nam se čini da je u našem životu problem, prvenstveno svih vrsta psihičkih problema. Vrlo je moćno i istovremeno vrlo ugodno i nježno.

Početak promjene unutarnjeg stanja polaznici vrlo često doživljavaju već na prvom uranjanju.

Dobrodošli!

LOKACIJA:

Online –  Skype audio konferencijska veza (ne koristimo sliku nego samo zvuk); potrebna vam je Skype aplikacija na računalu, mobitelu ili tabletu; najbolja kombinacija je skype na mobitelu i spojene slušalice tako da za vrijeme uranjanja ne morate biti vezani za računalo ili neko određeno mjesto, bitno je samo da ste na miru i bez distrakcija.

 

TERMINI:

Seanse uranjanja traju sat, sat i pol ili dva, termini nisu fiksni već vam na svaki dan održavanja vrijeme održavanja unaprijed šaljem u Viber ili Whatsapp poruci. 

 

CIJENA: DONACIJA

Cijena nije određena već uplaćujete donaciju za koju iznos određujete sami prema svom unutarnjem osjećaju. Preporučena donacija je 50 kuna po seansi, međutim, iznos je na vama, on može biti i manji i veći, zaista ste slobodni da uplatite koliko želite, tj. možete, bitno mi je samo da zbog geste i razmjene energije uplatu izvršite. Možete uplatiti prije ili poslije seanse, tj. ako dolazite redovito, možete uplaćivati na tjednoj bazi ili kako vam najbolje paše; svoju donaciju možete uplatiti Paypalom ili direktno na račun udruge, u opis plaćanja napišite donacija. Hvala!

 

KAKO SE PRIKLJUČITI (VRLO JE JEDNOSTAVNO):

1. Ako koristite Viber ili Whatsapp, pošaljite mi (na broj +385 (0)91 504 8086) poruku sadržaja “Uranjanje” te svoje ime i prezime. Potom ćete biti uključeni u Viber/Whatsapp grupu u kojoj dobivate obavijesti o terminima uranjanja. U ovu grupu, molio bih, ne slati poruke, prijave ili bilo kakve upite mi šaljete u privatnoj poruci također Viber/Whatsapp.

2. Dodajte me za kontakt na Skypeu – u tražilicu upišite točno: darko.pribeg

3. Na dan uranjanja pošaljite mi putem Whatsappa ili Vibera u privatnoj poruci obavijest da taj dan dolazite na uranjanje.

4. U dogovoreno vrijeme budite spremni, u mirnoj sredini bez distrakcija, pripremite si slušalice. Na vašem Skypeu će se pojaviti Grupa naziva “Uranjanje”. Možete se priključiti ili odgovorom na poziv ili naknadno unutar grupe pritisnete tipku za uspostavu poziva (slušalicu).

Čujemo se

 

Voditelj: Darko Pribeg