Iskustvo susreta s Tri principa

Imam 23 godine i moj život do prije dvije godine izgledao je ovako: stalno okrivljavanje tate zbog svakodnevnog pijanstva i neprestane svađe oko toga, stalna briga oko financija, neprestana borba u vidu zdravstvenog stanja… Kao posljedica toga u meni se javljao osjećaj bezvrijednosti, nedovoljnosti i bezvoljnosti. Prije dvije godine saznala sam za Zakon privlačenja. Činjenica da postoji nešto što će mi pomoći da na svijet gledam drugačije bilo je svjetlo na kraju tunela. Pogled na život svakako se promijenio no uvijek je nedostajalo ono nešto što bi iz korijena promijenilo moje unutarnje stanje.

Sve me to dovelo do Tri principa. Ono što sam proučavala tih dvije godine, ovo razumijevanje pomoglo mi je da to istinski shvatim i to, naravno, kroz iskustvo. Već nakon prvih par seansi primjetila sam ogromne promjene. Ono u čemu mi je ovo razumijevanje najviše pomoglo jest da shvatim da sve što me zapravo mučilo su bile moje vlastite misli. Da one nisu stvarne i da to zapravo ne postoji izvan mog uma. Da smo savršeni i potpuni u ovom trenutku takvi kakvi jesmo. I da je jedino čemu svi težimo unutar nas, naš unutarnji osjećaj, a ne ništa izvanjsko čemu većina nas pridaje toliko pažnje.

Nakon tri mjeseca susreta s Tri principa moj život poprimio je sasvim drugu notu. Odnosi unutar obitelji drastično su se promijenili u pozitivnom smislu, odnosi sa prijateljima i poznanicima također. Oni koji ne znaju da uranjam, samo me u čudu gledaju. Imam više snage i volje za obavljanje fakultetskih i radnih obaveza, normalno jedem (što prije nije bio slučaj zbog pakla u glavi koje je za posljedicu imalo grč u želucu) te se osjećam puno samopouzdanija i sretnija. Najvažnije od svega, i meni najdraže, postala sam ljubav i razumijevanje.

Hvala Darko na ovom razumijevanju. Svi koji dođete na ovaj blog, ne ustručavajte se javiti Darku, nećete požaliti 🙂

Ivana