Individualne seanse

Prenošenje razumijevanja Tri principa radi se na drugačiji način od svih rasprostranjenih tehnika i metoda psihološke pomoći ili duhovnog rasta.

Ovdje ne analiziramo, ne usmjeravamo se na rješavanje problema već se otvaramo za uvid u dublju istinu – činjenicu da problemi iako se čine vrlo stvarni, nisu stvarni već postoje samo u našim mislima. Pomažemo da sami uvidite istinsku prirodu ljudskog iskustva te unutarnji potencijal, mir i radost Bića – onoga što istinski jeste, koji su uvijek ovdje bez obzira na emocije i psihička stanja koja se izmjenjuju na površini našeg iskustva. Ovaj uvid je jedino što je potrebno da bi se vaš doživljaj života iz korijena promijenio i da biste svoj svakodnevni život počeli živjeti s više mira, bezbrižnosti, lakoće i harmonije.

Individualne konzultacije su jednostavan i opušten razgovor kroz koji se razumijevanje kao plamen svijeće prenosi s mentora na klijenta. Nema pravila ni ograničenja, pričamo o onome što u trenutku iskrsne, a kroz razgovor o bilo kojoj temi, životnom aspektu ili vašoj specifičnoj situaciji cijelo vrijeme se vraćamo osnovnim istinama o tome kako je ljudsko iskustvo života kreirano, tj. što je po svojoj prirodi sve ono što nas muči te odakle dolazi sve ono što tražimo, ono najljepše u životu.

Transformacija se ne dešava na razini intelekta, razuma i zato, čim manje bilo što pokušavate shvatiti, tim se prije i lakše dešava promjena. Ljudski um je kroz život u ovoj civilizaciji programiran tako da ima potrebu sve obuhvatiti i shvatiti svojim razumom. Ta potreba kroz ove razgovore malo po malo jenjava i umjesto nje, postajete mirni s tim da ne shvaćate već da samo jeste. Upravo pritom, kad osobni um odustane od svojih pokušavanja i potreba za promjenom, uvidi i jasnoća počnu dolaziti sami od sebe. Ova promjena se može desiti jedino sama od sebe i čim se vi manje trudite, tim prije se desi.

Prve promjene najčešće dolaze vrlo brzo, već nakon jednog ili nekoliko razgovora.

UOBIČAJENI TIJEK ODRŽAVANJA SEANSI (KONZULTACIJA)

  1. za početak, ako nikad niste bili u kontaktu s ovim razumijevanjem potrebno je da održimo 4 konzultacije koje održavamo dva puta tjedno kroz prva dva tjedna; trajanje svake konzultacije je 1 sat; kod većine ljudi promjene započinju već kroz prva dva tjedna; ako prvi put dolazite ne primam na manje od 4 konzultacije
  2. poslije prve 4 konzultacije, za dalje se dogovaramo prema individualnim potrebama – nekima je ovo dovoljno a neki još neko vrijeme nastave s konzultacijama, ali kako se razumijevanje produbljuje i ukorjenjuje, održavamo ih sve rjeđe – jednom tjedno, jednom u dva tjedna ili povremeno prema potrebi
  3. nakon razdoblja u kojem kontinuirano u određenim vremenskim intervalima održavamo konzultacije (2. i 3.), kad već imate razumijevanje, kao podrška i za daljnje produbljivanje razumijevanja vrlo dobro djeluju seminari svih tipova (od online uranjanja, seminara na određenu temu do višednevnih intenziva) i povremene konzultacije prema potrebi

NAČIN ODRŽAVANJA

Konzultacije se održavaju uživo u Zagrebu, telefonski, tj. Skypeom, Viberom, Whatsappom ili Zoomom. Nema razlike u efektnosti, radi li se telefonski ili uživo. Ako radimo telefonski, tj. Skypeom, konzultacije možemo održavati gdje god bili, jedino što je potrebno je da ste sami, u miru, bez distrakcija i da imate dobru telefonsku, tj. internetsku vezu. I još jedna stvar, pripremite si slušalice da telefon, tj. mobitel ne morate držati na uhu i udobno se smjestite. 

Oko 70% polaznika kroz individualne konzultacije doživljava konkretne nepovratne pozitivne životne promjene. Od onih koji dožive promjenu, gotovo kod svih ona započinje već kroz prva dva tjedna. 

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA

Cijena individualnih konzultacija: 350 kn jedna konzultacija, tj, 1200kn – paket od 4 konzultacije. Ako dolazite prvi put i niste prije bili u kontaktu s ovim razumijevanjem, potrebno je za početak uzeti paket od 4. 

Plaćanje se vrši uživo, tj. online – Paypalom (Visa, American Express ili MasterCard) ili uplatom na račun udruge – internet ili mobilnim bankarstvom tj. općom uplatnicom. Podatke za uplatu možete naći ovdje.

Ako vas bilo što zanima možete se bez obaveze javiti na 091/504-8086 ili info@korijen.hr.

Darko Pribeg